Kérünk, jelentkezz be a megvásárolt tanfolyamaid eléréséhez.

Tervek, fogadalmak, célok a papírra vetéstől még sosem valósultak meg. A maradandó változáshoz a motiváció rendszerint hamar elfogy és attól, hogy egy új évbe lépünk, vagy kijelölünk egy dátumot még nem változik meg semmi!

Mindegy, hogy épp január 1.je vagy augusztus 24.e van minden nap elindulhatsz egy jobb és egészségesebb, boldogabb jövő felé. Minden nap ugyan olyan, mint a másik, a különbséget Te teszed hozzá. Ha Te nem változtatsz, akkor semmi nem fog változni.

De hogyan változtassunk dolgokon úgy, hogy ne szakadjunk bele, ne vigye el minden erőnket és hatásos legyen, elérjük azt, amit szeretnénk?

Megfigyeltem a 20 év jóga oktatásom alatt, hogy januárban az órákon részvételi rekordok dőlnek meg! Minden évben január első hete kritikus volt, aggódtam, hogy nem férünk majd be a terembe. De utána sajnos január végére szinte teljes egészben visszaállt minden a régi kerékvágásba. Akik korábban is jártak ott voltak, az új év fellendülésével érkezők mind eltűntek.

Egyet megtanultam és megtapasztaltam: A motiváció kevés, a lendület elfogy és már februárra ugyan ott tartunk, ahonnan indultunk. Tudás, kitartás, szorgalom, akaraterő, életenergia, nyugalom mind kell ahhoz, hogy véghez vidd és elérd, amit szeretnél ….

Ebben próbálok Neked segítségedre lenni evvel az online kurzussal …

Ebben a kis kurzusban mutatok egy utat, ami nekem bevált és remélem Neked is segítségedre lesz, hogy ne csak úgy tervezgess, hanem egyszerű, de biztos lépésekkel haladj a céljaid felé. Bármilyen területen is szeretnél változást vagy célokat elérni (egészség, életmód, munka, kapcsolatok, spiritualitás stb.…)

Az utadon elkísér majd a jóga, a relaxáció és a megfelelő meditáció is. A Hihetetlen Év kurzus 3 modulból áll, a modulokban videók, hangfelvételek, jóga gyakorlások, meditációk és munkafüzetek találhatóak.

Hihetetlen Év – Modul 1

Szeretettel köszöntelek az „Egyszerű lépések egy Hihetetlen Év felé” online tanfolyam első moduljában: Leltár és a múlt. Ebben az első modulban a múlttal, a múlt eseményeivel, élményeivel és tanulságaival foglalkozol majd…Két leckével találkozol majd a modulban. Első leckében az elmélettel és a munkafüzettel találkozol és a második modulban a gyakorlások várnak Rád:

Leckék

Hihetetlen Év: Első Modul, Első lecke – elmélet és munkafüzet Hihetetlen Év: Első Modul, Második lecke – gyakorlás

Hihetetlen Év – Modul 2

A második modul a szokásokkal foglalkozik és avval, hogy hogyan tudod őket sikeresen kialakítani és amit szeretnél azt az életedbe beépíteni. A célokkal és tervekkel majd csak azután foglalkozz, hogy tudod, hogyan juthatsz el oda, ahova szeretnél…A második modulban az elsőhöz hasonlóan két leckével találkozol majd. Első leckében ismét elméletet veszünk át és a második modulban a gyakorlások várnak Rád:

Leckék

Hihetetlen Év: Második Modul, Első lecke – elmélet Hihetetlen Év: Második modul, Második lecke – gyakorlások

Hihetetlen Év – Modul 3

Ebben a harmadik modulban a jövővel, a jövő terveivel, céljaival és életminőségével foglalkozol majd. Átbeszéljük az elméleti első leckében a célok helyes kitűzését és a második leckében sok gyakorlás vár, hogy legyen mindig elegendő energiát kitartani a céljaid, terveid mellett…

Leckék

Hihetetlen Év: Harmadik Modul, Első lecke – elmélet és munkafüzet Hihetetlen Év: Harmadik Modul, Második lecke – gyakorlások